Rotterdam, NL

        

Rotterdam, NL - De Kuip Stadium

Featuring: Grave Digger (Charlie Pauken), Max-D (Neil Elliott), El Toro Loco (Becky McDonough), Pirate's Curse (Steven Sims), Alien Invasion (Chad Tingler), Monster Energy (Coty Saucier), Scooby-Doo (Bailey Shea), Monster Mutt (TBD), Zombie (TBD). Trucks en drivers worden binnenkort bekend gemaakt. Extra trucks/drivers kunnen worden toegevoegd.

Promotional Offer from Americas Best Contact & Eyeglases

 

 

 

ROTTERDAM, NL – DE KUIP Na het succes van vorig jaar met meer dan 30.000 bezoekers brult Monster Jam® op zaterdag 8 juli opnieuw in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien…meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!

 

Monster Jam is het meest spectaculaire live event op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing als freestyle competities. Beleef hoe de meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-DTM, El Toro Loco®, Pirate’s Curse, Monster Mutt® en veel meer, je op het puntje van je stoel laten zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

 

De Monster Jam Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans de unieke kans om de Monster Jam trucks van dichtbij te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

 
 
 

DAG

AANVANGSTIJD

SHOW TIME

PIT PARTY

KOOP TICKETS

8 JULI

13.30 uur

15.00 uur

11.30-13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

http://www.ticketmaster.nl/event/180749?brand=nl_monsterjam

Ticket Prices

Prijs van tickets

 

REGULIER

 

Categorie 3

€ 19,00

Categorie 2

€ 29,00

Categorie 1

€ 39,00

Premium

€ 45,00

Business seat

€ 65,00

Pit Party Pas

€ 10,00 (alleen in combinatie met ticket

 

 

FAMILY PACK

 

Categorie 2 - 4 tickets

€ 100,00

Categorie 1 - 4 tickets

€ 140,00

 

 

GROEPSTICKET

 

Categorie 2 - 10 tickets

€ 250,00

Categorie 1 - 10 tickets

€ 340,00

Categorie 2 - 20 tickets

€ 500,00

Categorie 1 - 20 tickets

€ 680,00

 

Prijzen zijn exclusief servicekosten en eventuele bezorgkosten. 

Additional Information

Additional Information: 

Pit Party Pas: De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer! Dit mag je als echte fan niet missen. De Pit Party Pas is in beperkte oplage voor de echte fans verkrijgbaar dus bestel snel! Bezoekers van de Pit Party dienen een geldige Pit Party Pas en een ticket naar de Monster Jam show te hebben.
 

Rolstoelplaatsen: Rolstoelplaatsen zijn alleen telefonisch te reserveren via de klantenservice. Per rolstoelplaatsen kan maximaal één begeleidersplaats worden bijgeboekt. Rolstoelplaatsen zijn beperkt beschikbaar.
 

Klantenservice: 0900-3001250 (60 ct p/m). De klantenservice is geopend van van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur. 

Overig: Voor kinderen tot 2 jaar is de show gratis, zij hebben geen eigen stoel en zitten bij de begeleiders op schoot. Aanbiedingen zijn geldig op basis van beschikbaarheid. Geen restitutie op reeds gedane reserveringen. Wij maken je erop attent dat dit het officiële verkooppunt is voor Monster Jam. Elders worden tickets aangeboden tegen onevenredig hoge prijzen. Tickets mogen niet zonder toestemming van Feld Entertainment/ Monster Jam ingezet worden voor marketing doeleinden of worden wederverkocht.

Sponsors